Fragment

Buddy Vedder speelt de hoofdrol in 'De Komedie over een Bankoverval'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Buddy Vedder speelt de hoofdrol in 'De Komedie over een Bankoverval'

Multi-talent Buddy Vedder kennen we als acteur en hij zit hij midden in de opnames voor een nieuw Seizoen 'The Masked Singer'. En binnenkort staat hij weer in het theater, met de nieuwe show 'De Komedie Over een Bankoverval'. 

Buddy speelt de hoofdrol in deze Nederlandse komedie, hij vertelde erover tijdens Lunch Lekker. "Ik ben nu al bont en blauw en onder de schaafwonden door het repeteren, want het is allemaal heel acrobatisch! 

"Ik heb deze show al eens mogen bekijken in West End in Londen en was toen al verkocht! Het decor en kostuums nemen we over vanuit Londen, maar de humor is echt Nederlands, met de echte Jon van Eerd grappen". En Daniel Dekker stelde Buddy ok de vraag of hij zelf ooit iets in zijn leven heeft gestolen... "Heel eerlijk: ik pik altijd iets uit het decor van een show waarin ik speel. Aan het einde van de tour, ter herinnering aan de theatershow. Dat zal nu dus ook vast weer gebeuren".  

Quote

Ik heb veel detectives bekeken en ook veel komedies, om mij goed voor te bereiden voor deze rol

Buddy Vedder

'De Komedie Over een Bankoverval' is vanaf 7 oktober t/m 3 maart 2024 door het hele land te zien. De complete speellijst is te vinden op pretpakhuis.nl.