Fragment

Flemming in de studio over zijn debuutalbum, clubtour én nieuwe single!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Flemming in de studio over zijn debuutalbum, clubtour én nieuwe single!

Flemming was de muzikale studiogast! Vorig jaar september kwam zijn debuutsingle 'Amsterdam' uit. En daarna raakt alles in een stroomvaart. Hij scoorde hit na hit, stond op alle grote festivals, en behaalde miljoenen streams. 

Na dit succesvolle jaar is nu zijn debuutalbum uitgekomen, met twaalf zelfgeschreven nummers. "De afgelopen jaren heb ik wel 70 tot 80 liedjes geschreven, de beste zijn op dit album gebundeld!" Tijdens Lunch Lekker was ook zijn nieuwe single 'Paracetamollen' te horen. "Dit was het eerste Nederlandstalige nummer dat ik schreef, drie jaar geleden op mijn kamer, ik zie het echt als mijn kindje!" 

Video niet beschikbaar

Ik vind winter en de Kerst het leukste wat er is! Omdat ik nu niet meer thuis woon vind ik het heel fijn mijn familie en vrienden te zien. En tijdens Lunch Lekker kwam zijn meest favoriete Kerstnummer voorbij... 

Video niet beschikbaar

Na heel veel grote festivals en zijn album release party start Flemming begin van dit jaar met een eigen clubtour. Zo staat hij in het Paard in Den Haag, 013 in Tilburg, Spot in Groningen en Tivoli Utrecht. 

Quote

"Het nummer gaat over ruzie in een relatie, en dat je dan soms wat 'paracetamollen' nodig hebt"

Flemming

Video niet beschikbaar