Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Jim Bakkum over zijn nieuwe single 'Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Jim Bakkum over zijn nieuwe single 'Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij'

Een bomvolle agenda heeft hij momenteel, maar gelukkig was er nog tijd voor een studiobezoek bij NPO Radio 5.Jim Bakkum schoof gezellig aan voor de muzikale lunch om alles te vertellen over de plannen die hij de komende tijd heeft.

Video niet beschikbaar

Maar er staat nog veel meer op het programma. In November is Jim te zien in het toneelstuk ‘Showmeister’, in Januari verschijnt de nieuwe film ‘Verliefd Op Bali’ waarin hij de hoofdrol speelt en vanaf april gaat jij met een eigen theatertour het land in. In de show ‘Oud Geleerd, Jong Gedaan’ blikt hij terug op zijn 20-jarige carrière en zingt hij ook nieuw materiaal.

Quote

Een gezin is een fulltime job, daar moet je gewoon veel tijd in investeren. Ik vind mijn gezin het allerbelangrijkste!

Jim Bakkum

Video niet beschikbaar

Voor het eerst in 10 jaar heeft Jim weer een solosingle uitgebracht. De laatste tijd wel meerdere duetten, maar nu was het wel weer eens tijd voor een eigen single. Het nummer heet ‘Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij’. De tekst is geïnspireerd op de liefde voor zijn vrouw Bettina en over het hebben van iemand in het leven die alles relativeert en het lichter maakt. De belangrijkste boodschap is: neem het leven vooral niet te serieus!

Video niet beschikbaar

Ook zijn dochter Posy is op het nummer te horen. Zij volgt momenteel zangles op de Academie van Babette Labeij! 
De single is de eerste van vele nummers die Jim de komende tijd uit wilt gaan brengen en zal dus ook te horen zijn in zijn nieuwe theatershow,.