Fragment

Lunch Lekker lunchgast: Ilse DeLange!

foto: NPO - Jelle Draperfoto: NPO - Jelle Draper
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker lunchgast: Ilse DeLange!

Ilse DeLange was de muzikale lunchgast van vandaag! Ze kwam alles vertellen over haar nieuwste single ‘Drown Us Out’ én ze maakte bekend dat er weer een clubtour aankomt. 

Ilse zit dit jaar 25 jaar in het vak! Dit jubileumjaar begon ze meteen op 1 januari met een nieuwe single, en er volgt veel andere nieuwe muziek. "Het is ook mooi om terug te kijken op alles wat ik in al die jaren heb meegemaakt. Ik was zo groen als gras en alles overkwam mij echt!" Tijdens de Coronaperiode heeft Ilse veel liedjes geschreven. "Alles ligt al klaar, te wachten totdat het wordt uitgebracht!" 

Video niet beschikbaar

En vandaag heeft Ilse een nieuwe clubtour aangekondigd! De speciale pre-sale voor fanclubleden is vandaag gestart, de officiële kaartverkoop start aanstaande vrijdag 20 januari, om 10.00 uur via www.ilsedelange.com

Video niet beschikbaar

Quote

Tijdens het concert in Almelo stond er ook familie in de zaal, dat is dan heel bijzonder! 

Ilse De Lange

Ilse is erg druk in Duitsland met optredens en er komt een clubtour aan bij onze Oosterburen. Zo staat ze dit voorjaar in Berlijn, Leipzig, Hamburg en Frankfurt! En ze was weer te zien met een nieuw seizoen van 'Sing Meinen Song'. Afgelopen november en december had zij haar clubtour in Nederland, met optredens door het hele land. Ze genoot éxtra van de show in Almelo. "Ik vertel veel tijdens zo'n theatertour, en dan komen ook de jeugdherinneringen voorbij. Dat is dan juist in mijn 'hometown' extra bijzonder!" 

Ilse haar nieuwe muziek heeft weer een andere sound. "Ik ben met veel nieuwe mensen gaan samenwerken, dus dan klinkt de muziek weer anders". En Ilse is natuurlijk erg trots op de talenten van haar eigen platenmaatschappij Sprak Records: Anique, Faela Mayflower, Chels en Jana Mila. "Ik ben zo trots als een moeder!" De talenten traden ook op tijdens het voorprogramma én de afterparty van de clubtour van Ilse. 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik ben blij dat er een echte 80's sound op 'Drown Us Out' te horen is! 

Ilse DeLange