Fragment

Nielson over zijn nieuwe single 'Draaien'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Nielson over zijn nieuwe single 'Draaien'

Op 27 oktober start Nielson met een clubtour door Nederland en kort daarvoor brengt hij een nieuw album uit! Met daarop ook het nummer ‘Draaien’, zijn nieuwste single samen met singer-songwriter Maxine. Tijdens Lunch Lekker vertelde hij er alles over. Het album is de opvolger van 'Diamant' uit 2018. "Het wordt wel weer tijd voor een nieuw album!" 

Nielson heeft de afgelopen zomer heel wat festivaloptredens gehad, en ook voor komende weken staan er nog wat op de agenda. "Optreden tijdens festivals is het leukste wat er is! En ik had het geluk dat de zon tijdens de optredens in Nederland scheen!" 

Nielson kende Maxine nog niet persoonlijk, maar haar naam zingt al een tijdje rond in de muziekindustrie. "Ze stond al in het voorprogramma van Jaap Reesema, en ze schrijft ook veel liedjes voor andere artiesten. Ook in België heeft ze op dit moment in België samen met Regi een top 10 hit". 

Quote

Maxine bleek mij vier jaar geleden al een keer een berichtje over een samenwerking te hebben gestuurd! 

Nielson

Het nieuwe album komt 15 september uit, maar dát had Nielson eigenlijk niet hardop mogen zeggen... En vanaf 27 oktober start de clubtour met een optreden in Doornroosje in Nijmegen. De tour loopt tot en met 15 december. Meer informatie: www.nielsonmusic.nl.