Fragment

Martijn Krabbé is met drie programma's terug op Tv!

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Martijn Krabbé is met drie programma's terug op Tv!

Na een paar maanden van afwezigheid is Martijn Krabbé weer terug op Tv. En hoe, want hij is meteen met maar liefst drie programma’s te zien! ‘Race Across The World’, ‘Kopen Zonder Kijken’ én ‘Better Than Ever’. "Het was een samenloop van omstandigheden, maar hartstikke leuk om nu met deze programma's bezig te zijn!"  

‘Race Across the World’ is een bijzonder reisprogramma. Verschillende bekende koppels gaan de wereld over, maar mogen daarbij niet vliegen, hun telefoon niet gebruiken én ze hebben weinig geld mee. "Ze reizen veel met de nachtbus, liften of lopen. En ze moeten zelfs onderweg werken voor hun geld om verder te reizen. De deelnemers komen zichzelf heel erg tegen onderweg". 

Quote

Het is echt een reisprogramma waarbij je meereist met de deelnemers!  

Martijn Krabbé
Quote

De koppels hebben allemaal een bijzondere reden om aan dit programma mee te doen, dat komt heel mooi naar voren

Martijn Krabbé 

Naast een nieuw seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’, startte afgelopen donderdag ook het nieuwe seizoen van het muziekprogramma ‘Better than Ever’, waarin oud-deelnemers en winnaars van talentenjachten terugblikken en tegen elkaar strijden. "Mensen zeggen vaak 'daar hoor je ook nooit meer wat van', maar vaak is het buiten het zicht van de Tv-kijker en zijn deze mensen nog gewoon volop bezig met hun carrière". 

'Kopen Zonder Kijken' zie je elke maandag om 20.30 uur bij RTL 4, 'Race Across the World' elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 4 en elke donderdagavond om 20.30 uur zie je het nieuwe seizoen van 'Better Than Ever'.