Fragment

Jan Dulles viert het 15-jarig jubileum van 3JS!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jan Dulles viert het 15-jarig jubileum van 3JS!

‘Vallen en Weer Opstaan’, zo heet de nieuwe single van 3JS. Het is de eerste single van hun nog uit te komen nieuwe album én de aftrap van hun 15-jarig jubileum! 

Tijdens Lunch Lekker vertelde Jan er alles over. "Dit jaar staat in het teken van het nieuwe album dat deze zomer uitkomt en vanaf maart start de jubileumtour waarin we alle hoogtepunten van de laatste jaren spelen én we testen alle nieuwe liedjes bij het publiek". 

Gisteren was het 1 februari, de sterfdag van de vader van Jan Dulles. "Ik moest weer aan het liedje 'De Betere Jaren' denken dat ik voor mijn vader schreef toen hij nog leefde, maar zwaar aan Alzheimer leed. Hij geeft me nog vaak advies als ik ergens mee zit. Ik hoef maar naar zijn foto te kijken en ik hoor het hem uitleggen". 

De mannen zijn eind vorig jaar naar Los Angeles afgereisd, om het nieuwe album op te nemen. Dit deden ze in de studio van Bob Clearmountain, die al jaren met grote artiesten als Bruce Springsteen en Crowded House werkt. "We hebben negen dagen fulltime gewerkt aan het album, we hebben dus vrij weinig van het land gezien". 

Quote

'Vallen en Weer Opstaan' gaat over keuzestress en de afslagen die je maakt in je leven 

Jan Dulles

De jubileumtourstart op 8 maart in de Purmaryn in Purmerend en is tot en met donderdag 25 mei door het hele land te zien. Ga voor tickets naar www.3js.nl