Fragment

Elvis Encyclopedie: Charley Moolhuizen met de kersteditie

  1. Fragmentenchevron right
  2. Elvis Encyclopedie: Charley Moolhuizen met de kersteditie

Vandaag heeft Elvis-kenner en liefhebber Charley Moolhuizen voor de 'Elvis' Encyclopedie' weer een mooie Elvis-track voor je uitgekozen. Vandaag speciaal in het teken van kerst! Het gaat om 'If Every Day Was Like Christmas'. Speciaal voor deze gelegenheid belde Daniël Dekker hem om uit te wijdden over de nieuwe track in de 'Elvis' Encyclopedie'.

Quote

If Every Day Was Like Christmas is geschreven door jeugdvriend van Elvis: Red West. Die leerde hem kennen op school, hij heeft veel muziek voor Elvis geschreven. Dit nummer is opgenomen in één avond en er zijn een paar honderd singles van uitgebracht, een jaar later heeft Elvis het opgenomen.

Charley Moolhuizen

Elvis was helemaal stapel op kerst, vertelt Charley, hij decoreerde het huis, dat vol kerstbomen en een levensgrote kerststal stond, op de oprijlaan hing Merry Crhistmas samen met een rij blauwe lichtjes.

Elvis heeft 2 kerstalbums gemaakt en daarnaast wat losse kerst releases, hij heeft ze alleen zelden live gezongen, misschien omdat hij weinig in december optrad, licht Charley toe.

Luister hier het hele fragment!