Fragment

Ed Struijlaart over zijn nieuwe single 'Move On'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ed Struijlaart over zijn nieuwe single 'Move On'

Singer-songwriter Ed Struijlaart vertelde tijdens Lunch Lekker alles over zijn nieuwe single 'Move On', zijn podcast én zijn komende theatertour. 

"Het gesprek voor mijn podcast Gitaarmannen met Jan Akkerman ontploft op internet! Het blijft bijzonder om al deze gitaristen voor mijn podcast te spreken".  Voor Ed zijn er veel gitaarhelden, maar er zijn er drie die er voor hem echt uitspringen. "De levende gitaarhelden zijn voor mij John Mayer en Eric Clapton. En de overleden Jimmy Hendrix, de beste! Maar er zijn ook veel goede Nederlandse gitaristen, zoals Spike en Paskal Jakobsen. Het is een kunst wat deze mannen doen!" 

Na het eerste deel van de theatershow van Gitaarmannen volgt er later dit jaar een tweede show! Hierin brengt hij een muzikale ode aan de legendarische MTV sessie van Eric Clapton. "We spelen de hele plaat van voor naar achter en ik heb de muzikanten die met Eric Clapton gespeeld hebben gesproken, daar vertel ik dan over tijdens de show. 

Quote

Het is 30 jaar geleden dat het album ‘Unplugged’ van Eric Clapton uitkwam. Het is de best verkochte live-album allertijden, ongeëvenaard! 

Ed Struijlaart

'Move On' heet de nieuwe single van Ed Struijlaart. "Het was door Corona toch lastig om muziek te schrijven. Begin dit jaar heb ik mijn agenda leeg geveegd, om door de writers block te komen. En dat is gelukt! Dit is de eerste single die eruit is gekomen". 

Tickets voor de theatershow 'Gitaarmannen 2' vind je via www.gitaarmannen.nl