Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Boaz

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Boaz

Boaz is vandaag onze muzikale gast. Hij is geboren in Franeker, vertrok op jonge leeftijd naar Zuid-Afrika, woonde daar 8,5 jaar en is momenteel woonachtig in Harlingen.

Dit jaar vindt The Passion plaats in deze Friese stad. 
En Boaz doet eraan mee! Hij speelt de rol van één van de discipelen van Jezus en mag dan ook een aantal nummers ten gehore brengen! Op Witte Donderdag is het paasspektakel The Passion weer te zien op de televisie.

Video niet beschikbaar

Boaz zijn muzikale carrière heeft sinds zijn debuutsingle een enorme vlucht genomen. 
Inmiddels is heeft hij al een fantastisch album uitgebracht en is er een grote clubtour aangekondigd. Voor Boaz een jongensdroom die uitkomt!

Zijn muziek is dus binnenkort in verschillende clubs in Nederland te horen. De Keep It Simple clubtour gaat op 22 Maart van start in Paradiso Amsterdam en loopt t/m 12 Mei door.

Video niet beschikbaar

Het debuutalbum 'Keep It Simple' verscheen in de zomer van 2022. Met daarop ook de singles 'Sweet Sweet Honey' en 'Lovestreet 55'.

Inmiddels is 'Maggie', de nieuwe single van Boaz, een paar weken uit. Het nummer gaat over een fictief persoon die zich niet kan binden. Ze is overal tegelijk, met verschillende mannen en ze laat een spoor van gebroken achter. Je hoort hem al vaak voorbij komen op NPO Radio 5!

Video niet beschikbaar

Quote

Deze 70's soul song laat je voelen alsof je in het leven van Maggie zelf zit!

Boaz

Beluister de nieuwe single 'Maggie' van Boaz hier: