Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Frans Bauer & Sieneke

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Frans Bauer & Sieneke

De muzikale lunchtafel was vandaag gedekt voor Frans Bauer en Sieneke! Zij schoven aan om alles te vertellen over hun theatertour die op dit moment gaande is en ook het duettenalbum dat ze hebben uitgebracht.

Video niet beschikbaar

Frans en Sieneke kennen elkaar al een hele tijd. In 2010 ging Sieneke namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival, maar voorafgaand aan deze deelname was ze ook te zien bij het Nationaal Songfestival en daar begeleidde Frans de groep Loekz die ook één van de kanshebbers waren om naar Oslo te gaan.

Quote

Als we samen naar het Eurovisie Songfestival kunnen, dan gaan we!

Frans Bauer & Sieneke

Momenteel heeft het duo een duettenalbum uitgebracht en staan ze in de Nederlandse theaters. Het idee om dit samen te gaan doen ontstond 3 jaar geleden tijdens een eerdere tour van Frans. Daar gaf Sieneke een gastoptreden en daar was het publiek destijds enorm van onder de indruk! Het bleek het begin van deze mooie samenwerking.

Video niet beschikbaar

Veel mensen riepen al langer dat Frans en Sieneke moesten gaan samenwerken omdat ze vonden dat hun stemmen zo goed bij elkaar passen. Het duo zelf kwam daar tijdens de opnames van nieuwe muziek ook achter!

Video niet beschikbaar

Niet alleen samen, maar ook los van elkaar zullen Frans en Sieneke de komende tijd weer muziek uit gaan brengen. Het is verrassend, maar veel mogen ze er nog niet over zeggen.

De tour loopt nog even door, want hij eindigt pas op 23 December in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Volgende week zijn ze te zien in Roosendaal en Sittard.

Video niet beschikbaar