Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Mell VF over de nieuwe single 'Crazy'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Mell VF over de nieuwe single 'Crazy'

Op de 81e verjaardag van haar opa Piet Veerman schoof Melanie Jonk vandaag gezellig aan in de studio. Ze is de leadzangeres van de band Mell VF. Deze groep trad jarenlang op onder de naam Mell & Vintage Future, maar na het overlijden van Nico Brandsen is besloten om een doorstart te maken onder de nieuwe naam Mell VF.

Samen met drummer Ton Dijkman en toetsenist Martin Scheppink is Mell momenteel druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Op 5 Oktober van dit jaar moet dan ook het nieuwe album 'Queen Of My Castle' uit gaan komen. Dit zal gaan gebeuren tijdens een speciale show in De Melkweg in Amsterdam, tevens ook de aftrap van hun clubtour.

Mell deed afgelopen jaar mee aan Beste Zangers. Daar bracht ze onder andere samen met Duncan Laurence het nummer 'Don't Want A Heart' ten gehore. Inmiddels is ze met Mell VF ook de vaste huisband geworden van het programma Vandaag Inside en zijn ze dus iedere vrijdagavond in dat programma te zien en te horen.

Quote

Negen van de tien keer heeft hij wel gelijk over de muziek. Dus ik luister eigenlijk best wel vaak naar hem.

Mell Jonk over opa Piet Veerman

Donderdag 7 Maart gaat de theatertour van Mell VF verder. Deze loopt door t/m Vrijdag 3 Mei. Daarna zullen ze op verschillende festivals te zien zijn, waaronder Pinkpop op Vrijdag 21 Juni!