Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Gerard Joling over zijn nieuwe single 'Elke Dag Feest'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Gerard Joling over zijn nieuwe single 'Elke Dag Feest'

Een volle en goed gedekte lunchtafel stond vandaag klaar voor Gerard Joling! Hij schoof vanmiddag gezellig aan bij Lunch Lekker om alles te vertellen over zijn plannen voor de komende tijd. En dat zijn er nogal wat!

Gerard heeft een lastige periode achter de rug. Zijn goede vriend Bert Peters overleed een paar weken geleden en dus heeft hij rondom deze verdrietige gebeurtenis even wat tijd voor zichzelf genomen. Hij is net terug van een vakantie in het Franse Cannes.

Video niet beschikbaar

De agenda voor de komende tijd is goed gevuld, dus Gerard zit zeker niet stil. Binnenkort starten de opnames van een nieuw seizoen van The Masked Singer en ook is hij te zien in het programma 'Oh Wat Een Jaar', waarin hij Carlo Boszhard zal gaan vervangen als teamcaptain.

Inmiddels hebben De Toppers aangekondigd dat zijn op 24 en 25 Mei 2024 weer zullen gaan optreden in de Johan Cruijff Arena. Toch wel bijzonder.... Gerard weet daar nog helemaal niks van! Er is nog geen contact met hem gezocht over de nieuwe Toppers concerten!

Video niet beschikbaar

Zijn nieuwe single heet 'Elke Dag Feest' en bevat Griekse invloeden. Zo is het ook van origine Grieks en kwam het ineens op zijn pad terecht. Samen met producer en tekstschrijver Emile Hartkamp heeft hij er vervolgens een Nederlandse versie van gemaakt.

Het nummer komt ook op het nieuwe album van Gerard te staan. Dit album moet eind september gaan verschijnen en bevat naast wat oude songs ook flink wat nieuw werk.

Video niet beschikbaar

Quote

Ik wilde heel graag een Grieks liedje waarbij ik ook met borden mocht gooien. Nou dat is gelukt!

Gerard Joling over zijn nieuwe single 'Elke Dag Feest'