Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Wolter Kroes

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Wolter Kroes

De Lunch Lekker Lunchgast van vandaag is Wolter Kroes! Hij schoof aan om alles te vertellen over zijn nieuwe single 'Komt Er Een Dag Dat Me Mist'.

Video niet beschikbaar

Het gaat goed met de familie Kroes! Pamela, de dochter van Wolter, is binnenkort te zien in de musical Les Miserables! Ze maakt deel uit van het ensemble en speelt als understudy de rol van Cosette, één van de hoofdrollen. De musical gaat op 5 Maart in premiere in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Wolter is terecht zo trots als een pauw op zijn dochter!

Video niet beschikbaar

Wolter zelf deed ook mee aan The Masked Singer. Hij trad op als de kikker, maar werd daar al vrij snel opgemerkt door zowel jurylid Gerard Joling als zijn eigen zoon!

Quote

Mijn zoon zag aan mijn houding direct dat ik het was. Had nog geen noot gezongen!

Wolter Kroes over zijn deelname aan The Masked Singer

5 jaar geleden vierde Wolter zijn 30-jarig artiestenjubileum in Koninklijk Theater Carré. Op zijn eigen bucketlist staat een optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Wolter hoopt dan ook zijn 35-jarig jubileum daar te kunnen vieren. Ook komt er een nieuw album aan vol met mooie nummers.

Video niet beschikbaar

Wolter zijn nieuwe single heet 'Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist'. Het nummer ontstond tijdens een writerscamp in Spanje. Met meerdere tekstschrijvers schreef hij het nummer onder de Spaanse zon.

Quote

We dronken een heerlijke sangria en toen stond kort daarna ineens de tekst op papier

Wolter Kroes over zijn nieuwe single 'Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist'.

Na het luisteren naar elkaars levensverhaal vloeiden er tranen tijdens deze trip. Het eindresultaat is deze schitterende nieuwe single van Wolter Kroes!

Video niet beschikbaar