Fragment

Snelle over zijn nieuwe single '5 voor 12'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Snelle over zijn nieuwe single '5 voor 12'!

De muzikale gast van vandaag was Snelle! Hij at gezellig een broodje mee en kwam praten over zijn nieuwe single ‘5 voor 12’ die sinds vandaag officieel uit is.  

Het is na lange tijd weer een solosingle voor Snelle en het nummer heeft een vrolijke 80's sound. "Ik zat in de studio en toen hadden we een 'loopje' dat ons deed denken aan Toto. Vervolgens kwam ik met de term '5 voor 12' en begon een beetje met inzingen". Songwriter Hansen Tomas schreef mee aan het nummer, en is te horen in de achtergrond vocals. "Hij kwam met het refrein van '5 voor 12', en toen stond de studio in de fik!" 

Quote

Het is een tijd geleden dat ik zó blij was met een liedje, ik ben er megatrots op! 

Snelle

"Met de Lieve Jongens Band hebben we nu voor het eerst een clubtour. We zijn het theater in geweest en hebben op festivals gespeeld, maar nu is het echt volop in de clubs!" De clubtour begon in Deventer, in het Burgerweeshuis. "Daar had ik ooit mijn eerste optreden, en ik vond het belangrijk om daar mijn tour te starten". Tot het einde van het jaar staat Snelle samen met zijn band in de grote clubs door het hele land. "Het leukste vind ik in het Noorden en Oosten van het land te spelen". 

Quote

We hebben met de band samen zo ontzettend veel lol! 

Snelle

Snelle maakte dit jaar zijn presentatiedebuut bij het programma 'I Want Your Song'. "Daarna werd ik gebeld voor jurylid bij 'Ministars'. Zo leuk om al het jonge talent te zien. Er zitten er twee tussen waarvan ik denk: Nederland is te klein voor jullie!". 

De videoclip van zijn nieuwe single '5 voor 12' is gemaakt in de mooie natuur van Noorwegen. "In het vliegtuig naar Noorwegen hebben wij een script geschreven en met een gids liepen we uren door de schitterende ongerepte natuur! Met prachtige beelden als resultaat!"