Fragment

Sandra Ysbrandy van start met 'Koken met Sandra'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sandra Ysbrandy van start met 'Koken met Sandra'!

Omroep MAX Tv-kok Sandra Ysbrandy ken je van Tijd voor MAX en Kook mee met MAX en start vanaf vandaag bij Lunch Lekker met 'Koken met Sandra'! Haar recepten houdt ze nu dus niet alleen voor TV, maar je hoort ze vanaf vandaag elke week bij Lunch Lekker! 

De liefde voor koken zat er bij Sandra al vroeg in. "Die liefde heb ik van mijn moeder meegekregen, en is altijd heel sterk gebleven!" Sandra begon op latere leeftijd als Tv-kok. Na haar studie werkte ze eerst jaren als communicatieadviseur, tot het moment dat ze van haar hobby haar werk wilde maken. "Die stap was heel spannend, mijn man heeft mij hierin ook echt het duwtje in de rug gegeven!" 

Wat kunnen luisteraars verwachten met 'Koken met Sandra'? "Daniel heeft veel met muziek, en ik veel met koken. Veel artiesten hebben een favoriet gerecht, dit zijn vaak guilty pleasures. Vandaag is dat ‘Strawberry shortcake' met opgeklopte slagroom, dit was het favoriete gerecht van Jimi Hendrix. "Als voedingsdeskundige heb ik daar een heerlijk gezonde alternatief op gemaakt, 'Rabarber Fool'. Een toetje met lekkere volle kwark, goudbruine amandel schaafsel en verse rabarber. Veel minder suiker, erg lekker en supersimpel te maken!" 

Video niet beschikbaar

Quote

Luisteraars kunnen uiteraard ook meedenken met lekkere gerechten! 

Sandra Ysbrandy 

Het recept van deze 'Raberber Fool' vind je op MaxVandaag.nl