Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Snelle over zijn nieuwe single 'Radio'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Snelle over zijn nieuwe single 'Radio'

Een havercappuccino stond er op het wensenlijstje van de muzikale lunchgast van vandaag. En niet zomaar, want dit drankje wordt uitgebreid bezongen in de nieuwe single 'Radio' van Snelle. Hij kwam vanmiddag gezellig langs om alles te vertellen over deze aanstekelijke nieuwe song.

Op 16 en 17 Juni stond Snelle 2x samen met zijn Lieve Jongensband in een uitverkochte Adelaarshorst in zijn thuisstad Deventer. In het voetbalstadion van Go Ahead Eagles gaf hij twee stadionconcerten met verschillende gastartiesten. Voor Snelle een groot hoogtepunt in zijn muzikale carrière tot nu toe! Of er een nieuwe editie van Thuis Bij Snelle gaat plaatsvinden in De Adelaarshorst is nog niet bekend. Er wordt binnenkort over gesproken!

Video niet beschikbaar

Quote

Het waren twee magische avonden. Ontzettend cool om dit mee te mogen maken!

Snelle over zijn concerten in De Adelaarshorst in Deventer

Toepasselijker kan niet! De nieuwe single van Snelle heet 'Radio'. Om het nummer te promoten heeft Snelle verschillende vakantiekiekjes online gezet. Dat bleek een schot in de roos, want de foto kon op flink wat likes rekenen.

Toen Snelle de studio in liep om het nummer verder af te maken bleek zijn team het al voor 80% klaar te hebben. Toch wilde hij er wat persoonlijke ervaringen in verwerken. En dus schreef hij een aantal stukken opnieuw om het liefdesverdriet uit zijn jeugd erin te verwerken. Uiteraard is er weer een te gekke videoclip bij uitgebracht.

Video niet beschikbaar

Het nummer is de voorloper van een nieuw album. Snelle is momenteel druk bezig met het schrijven van nieuwe tracks die op dit album zullen komen te staan. Wanneer het album precies gaat verschijnen is nog niet bekend. Beluister zijn single 'Radio' hier: