Fragment

Desray over haar comeback en haar nieuwe soloalbum 'Dreams of Magic'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Desray over haar comeback en haar nieuwe soloalbum 'Dreams of Magic'!

Desirée Manders schoof gezellig aan in de studio! Je kent haar als Desray van 2 Brothers On The 4th Floor, uit de jaren 90. Ze is 7 jaar met haar soloalbum ‘Dreams Of Magic’ bezig geweest en het album heeft een nieuwe stijl: popmuziek met country, soul en gospel invloeden. 

Desirée is lang bezig geweest met het album, omdat ze een pittige periode achter de rug heeft. Ze is na 25 jaar gescheiden en eind 2019 kreeg ze de diagnose borstkanker. Door deze zware periode was ze ook kritischer op het eindresultaat. Maar het werken aan dit album heeft haar er elke dag weer doorheen getrokken. En haar grote boodschap is vooral: 'geniet van elke dag!' Ze hoopt anderen met het album te inspireren en mensen met haar muziek te verbinden. 

Quote

'Je hebt het niet altijd voor het kiezen, maar soms zijn zelfs de negatieve dingen in het leven een reden om er iets positiefs uit te halen'.  

Desray 

Desirée werkte deze periode samen met de Ierse producer en singer-songwriter Don Mescall, die ook even tijdens Lunch Lekker aanschoof. 'Het was fantastisch om met Don te werken! Ik heb zoveel van hem geleerd, hij hielp mij zelfs bij het uitspreken van de juiste woorden in het Engels'. 

Later dit jaar volgt ook nog 'Dreams to Survive', de biografie van Desray. Tijdens haar ziekte is Desray blogs op haar Facebook gaan schrijven. Het boek gaat over haar levensverhaal, haar borstkankerperiode, haar muziek en haar ervaringen in de muziekindustrie. 'Het schrijven is voor mij een healingproces geweest en het was altijd een wens om een boek uit te brengen. De tijd tijdens mijn ziek zijn heb ik benut om eindelijk mijn verhaal te schrijven. Ik hoop dat het mensen zal inspireren en misschien zichzelf herkennen in het verhaal'. 

De eerste single van haar album 'Dreams of Magic' is 'My House'. 'Ik heb veel gezien van de wereld, vooral toen ik in de jaren 90 voor 2 Brothers of the 4th Floor de hele wereld overvloog. 
Maar het is uiteindelijk altijd fijn om met familie thuis te zijn en het leven te vieren!'