Fragment

Deborah Parlor over haar debuut album!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Deborah Parlor over haar debuut album!

Deborah Parlor was de muzikale lunchgast van vandaag. Haar album ‘Nowhere Land’ is uit met daarop nummers die ze in Nashville Tennessee heeft opgenomen! 

Ze besloot ook de nummers van haar vorige EP toe te voegen, dus het is een album geworden met 10 nummers. "Ik ben een perfectionist, maar dat zijn gelukkig de mensen met wie ik werk ook!". Deborah werkte onder andere met Femke Weidema, zij won eerder een Grammy voor haar schrijfwerk en maakt ook muziek voor films. Ze ging naar Nashville Tennessee om de nummers te schrijven en op te nemen. "Er komen extreem veel muzikanten van over de hele wereld om in Nashville muziek te maken, dus daar zit echt hét talent om mee samen te werken".  

Video niet beschikbaar

De albumpresentatie van 'Nowhere Land' was in De Vorstin in Hilversum. En tijdens zo'n avond vertelt Deborah graag verhalen, over haar eigen leven en hoe haar liedjes tot stand komen. 

Quote

Ik vertel graag verhalen, en dat doe ik zéker ook met mijn muziek

Deborah Parlor 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik speel s' nachts graag gitaar, daar was mijn buurvrouw niet altijd even blij mee! 

Deborah Parlor

Op de cd staat een bonustrack. "'Nowhere Land' heb ik afgelopen zomer met Leif de Leeuw in Nashville live gezongen in 'the Listening Room' en voor het album opgenomen". Deborah was deze zomer dus in Nashville. "Het was altijd mijn droom geweest om daar rond te reizen. Schitterend om dit een maand te mogen doen met deze muzikanten!" Haar nieuwe single 'Nowhere Land' gaat ook over deze bijzondere reis. 

Video niet beschikbaar