Fragment

BLØF samen met Geike Arnaert in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. BLØF samen met Geike Arnaert in de studio!

De mannen van BLØF en de Vlaamse Geike Arnaert waren vandaag de muzikale gasten. Na het enorme succes van de single ‘Zoutelande’ zijn ze nu opnieuw de samenwerking aangegaan. 

Hun nieuwe single heet 'We Doen Wat We Kunnen'. Het origineel komt uit 2014, van het album 'Alles Blijft Anders'. "We hebben natuurlijk veel met elkaar op het podium gestaan, maar met deze nieuwe single is het toch weer spannend!".  Het nummer komt ook op hun nieuwe verzamelalbum '3Ø - We Doen Wat We Kunnen’, dat 11 november uitkomt, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum. “We hebben alle nummers met zorg uitgekozen, waardoor dit album een geweldige samensmelting is geworden van onze discografie tot nu toe”. 

Quote

"Als we doen wat we doen, dan doen we wat we kunnen" 

Paskal Jakobsen

Geike Arnaert is de zangeres van de Vlaamse band Hooverphonic, waarmee zij vorig jaar namens België meedeed tijdens het Eurovisiesongfestival. Haar soloalbum verscheen in 2019 en er komt een nieuw album van Hooverphonic aan. 

Paskal toert de komende twee maanden met de Musketiers en na een zomer vol festivals en openluchttheaters start BLØF dit najaar  met hun clubtour. Ze staan o.a. in Oosterpoort Groningen en Effenaar in Eindhoven. En op 19 november gaat het indoorfestival HIER eindelijk van start! Tickets en informatie vind je via www.hierfestival.nl 

Quote

Vorig jaar werd het op het laatste moment afgelast en werd het een online editie, maar nu gaan we eindelijk écht van start in Rotterdam Ahoy! 

Paskal Jakobsen