Fragment

Angela Groothuizen is te zien in de nieuwe talentenjacht show 'The Talent Scouts'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Angela Groothuizen is te zien in de nieuwe talentenjacht show 'The Talent Scouts'

Morgenavond start een nieuwe zaterdagavondshow bij SBS6, genaamd ‘The Talent Scouts’. Een van die talentscouts is Omroep Max collega Angela Groothuizen. Angela vertelde er voluit over tijdens Lunch Lekker. "Het is weer een talentenshow als de ouderwetse shows die we van vroege tijden kennen, heerlijk!"  

Samen met Flemming, Tabitha, Donnie en Nicky Romero gaat Angela het gevecht aan om het grootste talent van ons land. "De juryleden zijn mensen die alles zelf hebben opgebouwd, en zij weten dus hoe ingewikkeld het is om door te breken als artiest". 

"We hebben 5-duizend euro per show om te kunnen bieden op de talenten. En dat geld gaat dan ook echt naar de talenten". De te winnen prijs is een optreden van een uur op Pinkpop en 25-duizend euro om daarmee een grote show te geven. De winnende scout mag 50-duizend euro schenken aan een goed doel. 

Quote

Er zitten weer zulke grote talenten tussen, die zijn echt belachelijk goed! 

Angela Groothuizen

De regels zijn door de schandalen rond The Voice Of Holland flink aangescherpt. "Je mag niet zomaar één op één met de talenten spreken of afspreken. Dan is er altijd iemand van de productie bij, als extra beveiliging. Het gaat erom dat de talenten zich goed voelen, en dat gaat prima!" 

De nieuwe talentenjacht ‘The Talent Scouts’ is vanaf morgenavond 8 juli om 20.30 uur bij SBS te zien.