Fragment

Elvis Encyclopedie: Charley Moolhuijsen over de muziek van Elvis in de jaren 60!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Elvis Encyclopedie: Charley Moolhuijsen over de muziek van Elvis in de jaren 60!

Tijdens deze Evergreen Week van de Jaren 60 mag natuurlijk ook de muziek van Elvis Presley niet ontbreken. Iedere dinsdag hoor je in de lunchshow de bijzondere muziek van The King Of Rock 'N Roll voorbij komen.

Dit keer doen we er nog een schepje bovenop, want onze eigen Elviskenner Charley Moolhuizen schoof vandaag gezellig aan om alles te vertellen over het leven de muziek van Elvis in de Sixties!

Video niet beschikbaar

Elvis bracht in totaal 49 singles uit in de Jaren 60. Ook bijzonder.... Hij was maar in 1 televisieshow te zien in de Sixties! In Maart 1960 trad hij op in de Frank Sinatra TV Show nadat hij net teruggekeerd was van zijn dienstplicht in Duitsland.

Verder werd zijn dochter Lisa Marie in de Jaren 60 geboren, speelde Elvis in 27 bioscoopfilms en tekende hij een miljoenencontract door zijn handtekening te zetten op een servetje in het Contract International Hotel!

Video niet beschikbaar

Zoals gewoonlijk voegen we ook elke dinsdag een nummer toe aan onze eigen Elvis Encyclopedie. Dit keer is dat het nummer 'Indescribably Blue'. Charley vertelde in de show het bijzondere verhaal achter deze song van Elvis.

Video niet beschikbaar