Fragment

René Froger was Lunch Lekker Zomergast!

  1. Fragmentenchevron right
  2. René Froger was Lunch Lekker Zomergast!

De muziek van het tweede uur van Lunch Lekker is uitgezocht door René Froger! Hij was de laatste Lunch Lekker Zomergast van dit jaar, en dat werd een gezellig uurtje! 

Video niet beschikbaar

Het ging onder andere over de komende editie van De Toppers, dat op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in de ArenA in Amsterdam plaatsvindt. René is de oprichter van De Toppers en geniet er nog steeds volop van. "Het is begonnen met een kroeg-gezelligheid, een grote Bolle Jan café.

Quote

Ik ben zelf geboren en getogen in de kroeg, dus ik wilde van De Toppers een grote kroeg maken! 

René Froger

Video niet beschikbaar

René is een echte familieman, en ook zijn zonen zijn de muziek business ingegaan. "Ik ben trots op al mijn kinderen, het is zoals wij het noemen een 'goed zooitje'. Ik heb ze overal altijd vrij in gelaten en ze hebben allemaal hun eigen stijl. Als iedereen bij elkaar is bij mij thuis is het een heerlijke gezellige chaos". 

Video niet beschikbaar

René is ambassadeur voor de Voedselbank en ook voor Stichting ALS. Daarvoor beklom hij afgelopen juni samen met zijn vrienden en familie de Mont Ventoux, om geld op te halen voor de stichting. "Als iedereen de top heeft bereikt en bij elkaar komt, dat is echt onvergetelijk". 

Video niet beschikbaar

René koos voor dit hele uur de muziek uit. Nummers die hij vroeger veel draaide, muziek van zijn zonen Maxim en Danny, het nummer waarop hij Natasja leerde kennen én het nummer 'Liefde van Later' van Herman van Veen dat hij ooit voor Natasja zong. 

Video niet beschikbaar