Fragment

Edsilia Rombley over haar nieuwe album en theatershow

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Edsilia Rombley over haar nieuwe album en theatershow

Muzikaal én gezellig bezoek vandaag in de studio! Edsilia Rombley at gezellig een broodje mee en kwam alles vertellen over haar nieuwe album ‘In Balans’. Vandaag kwam hij officieel uit! 

Er staan 13 nummers op het album en veel zijn erg persoonlijk! Bij veel nummers liet Edsilia zich inspireren door haar vrienden en familie. En er staan samenwerkingen met Berget Lewis, Kenny B, Sven Hammond, Jochem Fluitsma én met haar man Tjeerd Oosterhuis op. Met dit album viert ze haar 25-jarig jubileum als artiest en entertainer. "De titel ‘In Balans’ staat voor de veelzijdigheid in mijn carrière, maar het gaat ook over de balans in mijn privéleven". 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik heb voor mijn gevoel ondertussen alles gedaan wat ik ooit heb willen doen! 

Edsilia Rombley

Een week na de release start de gelijknamige theatertour, samen met haar all-female band. Het is haar negende show! Voor de setlist heeft ze naast haar nieuwe repertoire, een selectie gemaakt uit de nummers die de afgelopen 25 jaar een belangrijke rol in haar carrière hebben gespeeld, afgewisseld met humoristische en persoonlijke anekdotes. 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik wil een leuke partner zijn voor mijn man, ik wil de kinderen om me heen, een goede vriend zijn en ik ben ambitieus: het duurde even voordat ik die balans vond! 

Edsilia Rombley

Edsilia is in de bioscoopfilm 'Het Feest van Tante Rita'  te zien en doet aan veel Tv-programma's mee. En nu is er dus weer een nieuw album en staat ze vanaf 20 januari weer in het theater. Voor meer informatie ga je naar EdsiliaRombley.nl

Video niet beschikbaar