Fragment

Nederpop All Stars en Loïs Lane werken muzikaal samen!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nederpop All Stars en Loïs Lane werken muzikaal samen!

Suzanne Klemann van Loïs Lane en Luc de Bruin van de Nederpop All Stars schoven aan in de studio. Zij zijn muzikaal de samenwerking aangegaan! 

Nederpop All Stars en Loïs Lane staan samen in het theater, tijdens de avond komen alle hoogtepunten van de Nederlandse popmuziek voorbij én de hits van de band Earth & Fire. Ze toeren nog door het hele land, morgenavond staan ze bijvoorbeeld in Stadstheater de Bond in Oldenzaal en zaterdag 10 december in Schouwburg Amstelveen. "We hebben ongelooflijk veel lol met elkaar! De band noemt ons nu al de 'Tequila sisters': 1 shotje per dag kan juist goed voor je zijn!" 

Video niet beschikbaar

Samen met Nederpop All Stars heeft Loïs Lane de single 'Love of Life' gelanceerd. Dit nummer werd in de zomer van 1974 uitgebracht door Earth & Fire, het is nu vertaald naar een moderne versie. "De jeugd weet niet welke waanzinnige popbands met écht goede zangeressen er vroeger waren, die over de hele wereld bekend waren! En we wilden graag een eerbetoon maken aan Earth & Fire en Jerney Kaagman. Ook Chris Koerts heeft het zelf nog gehoord en heeft zijn goedkeuring gegeven". 

Video niet beschikbaar

De samenwerking met Nederpop All Stars bevalt zó goed, dat we hebben besloten ook eigen nummers op te gaan nemen". En tijdens Lunch Lekker liet Suzanne weten dat zij samen met Nederpop All Stars ook verder gaan met het concept met 60's, 70's en 80's muziek van Nederlandse bodem. 

Video niet beschikbaar

Quote

De diva's van de zeventiger jaren hebben de weg vrijgemaakt voor de zangeressen van vandaag de dag! 

Suzanne Klemann