Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Frans Bauer over zijn nieuwe single 'Naar De Playa'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Frans Bauer over zijn nieuwe single 'Naar De Playa'

Het regent flink, maar dat houdt verschillende artiesten zeker niet tegen om hun geplande zomerhit gewoon uit te brengen. Dat geldt ook voor de muzikale lunchgast voor vandaag, want de nieuwe zomersingle 'Naar De Playa' van Frans Bauer is uit en daar kwam hij vandaag gezellig alles over vertellen bij Lunch Lekker.

Frans is druk op meerdere gebieden. Zo brengt hij meerdere solosingles uit, gaat hij dit najaar weer op tour langs de Nederlandse theaters met Sieneke en later dit jaar zal hij ook te zien zijn met het televisieprogramma 'Een Leven Zonder Letters', waarin hij 12 mensen volgt die laaggeletterd zijn. Hij volgt ze in hun dagelijks leven, maar probeert ze ook te helpen het vertrouwen in zichzelf terug te vinden.

Video niet beschikbaar

Extra gezonde dingen staan er dan ook op de muzikale lunchtafel, want Frans is inmiddels 32 kilo afgevallen! Naar eigen zeggen niet dankzij speciale shakes of door minder koolhydraten te nuttigen. Hij neemt gewoon minder van de dingen die hij lekker vindt en zit ook op yoga! Uiteraard bespraken we tijdens de lunch met Frans zijn favoriete gerechten. Zo is hij gek op kippenpoten met rode kool en kun je hem ook wakker maken voor heerlijke hachee!

Eerder was Frans al een keer samen met Sieneke gast in de studio. Zij zijn een tijdje geleden de muzikale samenwerking met elkaar aangegaan. Dat resulteerde al in een album en ook hebben ze al flink wat optredens achter de rug in de verschillende Nederlandse theaters. De tour gaat op 10 Oktober  verder in Oss en loopt nog door tot eind december!

Video niet beschikbaar

Ondanks een tot nu toe natte zomer heeft Frans weer een echte Bauersingle uitgebracht! Het nummer heet 'Naar De Playa' en met deze song wil Frans laten zien dat hij zijn sound kan vernieuwen zonder dat hij zijn unieke stijl verliest.

Quote

Een echt goed liedje waarin een vraag wordt gesteld is 'Hou Me Vast' van Voluma

Frans Bauer met zijn ultieme Beleggingstip

Video niet beschikbaar