Fragment

Welmoed Bezoen over haar nieuwe kookboek 'Welmoeds Wilde Keuken'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Welmoed Bezoen over haar nieuwe kookboek 'Welmoeds Wilde Keuken'

In haar nieuwe kookboek ‘Welmoeds Wilde Keuken’ heeft Welmoed Bezoen alles verzameld wat het leven lekker maakt. "Het is mijn meest persoonlijke boek ooit! Ik kook altijd vol enthousiasme, en gelukkig doet mijn vriend altijd de afwas!" 

Daniel Dekker sprak haar eerder tijdens Lunch Lekker over haar vorige boek, 'De Saladebijbel', en ook in dit vegetarisch kookboek komen veel groenten voor. Het zijn niet alleen fijne recepten, maar ook tips, trucs en kooktechnieken die Welmoed zelf gebruikt. "Het zijn veel tips die ik in mijn hele leven heb verzameld en wat ik tijdens mijn werk én thuis heb geleerd". 

Quote

Een echte smaakversterker is azijn.! Gebruik overal een klein scheutje azijn in

Welmoed Bezoen
Quote

Ik ben elke seconde van de dag met eten bezig! 

Welmoed Bezoen

De foto’s in het boek zijn gemaakt door Anker van Warmendam en ‘Welmoeds Wilde Keuken’ is nu overal verkrijgbaar.