Fragment

Dennis van Aarssen in de studio over zijn kerstalbum!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Dennis van Aarssen in de studio over zijn kerstalbum!

De muzikale gast van vandaag was Dennis van Aarssen! Hij at gezellig een broodje mee en vertelde over zijn kerstalbum ‘Christmas When You’re Here’ en ook over zijn clubtour die begin 2023 start. 

Na de eerste EP twee jaar geleden is er nu een compleet kerstalbum. "Met eigen nieuwe Kerstnummers en twee covers. Onmogelijk om daar een keuze uit te maken! Uiteindelijk is het 'Hang Your Lights' van Jamie Cullum en 'Driving Home For Christmas' geworden. "Ik heb samen met mijn DvA Bigband een eigen wending gemaakt aan de klassieker 'Driving Home For Christmas', echt iets anders!"  

Video niet beschikbaar

Quote

Kerst is nu écht de mooiste tijd van het jaar. Ik ben er al maanden mee bezig! 

Dennis van Aarssen

Tot einde van het jaar staat Dennis samen met zijn Bigband nog met meerdere kerstshows op het podium. Bijvoorbeeld in het Afas Circustheater in Den Haag en Schouwburg Amstelveen. 

Video niet beschikbaar

Eerst volgt begin komend jaar een reprise van zijn theatershow 'Swinging on the Star' en dan komt er de clubtour aan! "Na de clubshow in Tivoli Utrecht smaakte het naar meer. Dan is er ook ruimte om te praten, ik vind dat te gek!" Met de 'Standing Room Only' toer staan ze dus in zalen met alleen staand publiek. De clubtour gaat langs Luxor Live in Arnhem, Fluor Amersfoort en de Neushoorn in Leeuwarden. Voor informatie ne tickets ga je naar www.dennisvanaarssen.com

Video niet beschikbaar

Ilva, de vriendin van Dennis heeft een pop gemaakt, gebaseerd op 'Kris P, de Kerstelf waar Dennis over zingt op zijn album. "Dat is een mooi verhaaltje over een eenzaam Elfje. Zij hoorde de demo en was meteen verliefd op het verhaaltje en is met haar moeder druk gaan knutselen. En toen was er Kris P., the Christmas Elf!"