Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Miss Montreal

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Miss Montreal

Daniël Dekker sprak afgelopen vrijdagmiddag tijdens Lunch Lekker voor Omroep MAX met Miss Montreal (Sanne Hans). Aan de lunchtafel kwam ze vertellen over haar nieuwe -persoonlijke-  single, een nieuwe theatershow, passies en wat de toekomst nog gaat brengen.

Vanaf 1 oktober gaat ze beginnen met haar eigen theatershow ‘Een Stap Terug’, de tour is al bijna volledig uitverkocht. 

Quote

Ik voel bij alles diep in mezelf dat dit echt iets kan worden.

Sanne Hans (Miss Montreal)

Ze heeft veel tijd in de studio doorgebracht de afgelopen periode, gewoon in Nederland. Ze geeft aan dat ze dat het fijnst vindt, omdat ze dan dichtbij huis is. Ze heeft lange dagen gemaakt, maar haar nieuwste single heeft ze snel geschreven. Ze geeft aan dat ze daarbij in een soort flow kwam die ze vaker wilt opzoeken. 

Quote

Als je iets snel maakt en het voelt logisch, dan heb je door: dit is het gewoon.

Sanne Hans (Miss Montreal)

Ook vertelt Sanne over een passie die haar vriend Lex en zij delen: kitesurfen. Dat gaat wel zo makkelijk nu ze een camper heeft. Over haar single 'Alles Vergeven' geeft ze aan dat sommige factoren in haar leven een stevig fundament moeten hebben, of het nu mooi gevonden wordt of begrepen, maakt niet uit. 'Eerder kon ik me druk maken om kleine, onbelangrijke dingen, ik laat dat steeds meer los en probeer het grotere plaatje te zien', zegt ze. 

Quote

Het thema van de single 'Alles Vergeven' kernwoord heeft: vertrouwen. Vertrouwen op de liefde, op jezelf en het stevige fundament.

Sanne Hans (Miss Montreal)