Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Lorren over haar nieuwe single 'Beyond The Stars'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Lorren over haar nieuwe single 'Beyond The Stars'

Vandaag schoof er een graag geziene lunchgast aan de tafel bij Daniël Dekker! Lorren Rettich! Ze heeft 22 september een nieuwe single uitgebracht: 'Beyond The Stars'. Het is de eerste single van haar nieuwe album dat in begin 2024 uitkomt. 

Lorren is inmiddels 5 maanden moeder van haar zoontje. Vanaf 6 oktober trapt ze haar tour af, na een periode van verlof en zwangerschap. Ze geeft aan er veel zin in te hebben. De tour begint in Arnhem: Luxor Live en sluit af in Utrecht: Tivoli Vredenburg. 

Video niet beschikbaar

Lorren heeft een rijk muzikaal verleden, als 11 jarige deed ze mee aan het Junior Songfestival en heeft daarna een bandje opgericht. Bovendien speelt ze meerdere instrumenten: gitaar, piano en de loop-station. Ze hoopt ook nog bas te leren spelen. 

Onlangs heeft Lorren een schrijfsessie gedaan met Guido Joseph van Chef'Special, met als resultaat 2 nummers die op haar nieuwe album komen. Lorren zegt de stoute schoenen aangtrokken te hebben en vroeg of de band nog een voorprogramma zocht, en zo is ze in hun voorprogramma terecht gekomen.

Video niet beschikbaar

Quote

AFAS Live was een ongelofelijke ervaring, dat heb ik nooit eerder meegemaakt.

Lorren

Het nieuwe album is inmiddels af, en omdat Lorren natuurlijk even uit de running geweest, voelt het na twee en half jaar niets uitbrengen weer een nieuw stukje van zichzelf laten zien.

Quote

Ik vind dit album spannender om uit te brengen dan andere releases!

Lorren

Tot het hele album -geproduceerd door Jasper Zuidervaart- verschijnt, is Lorren wel van plan al wat nummers uit te brengen. Dat belooft veel goeds! 

Video niet beschikbaar