Fragment

Candy Dulfer gaat het theater in!

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Candy Dulfer gaat het theater in!

Deze week staat ze nog op het podium voor haar ‘We Never Stop’ tour en volgende week start haar theatershow: ‘More Sax, Candy and Rock’n Roll’. En naast de muziek is het vooral ook een avond waarbij Candy veel verhalen vertelt. 

"Over het leven, muziek en de dingen die ik tijdens mijn carrière heb meegemaakt. Ik heb zoveel geluk gehad en te gekke dingen meegemaakt! Ik wil vooral de kleine, lieve en grappige verhalen over artiesten vertellen, waardoor die grote sterren bijna 'gewone' mensen worden". Candy wilde eigenlijk pas een theatershow op oudere leeftijd maken. "Door Corona ben ik de voorbereiding voor deze show gaan maken, en het is nog leuker dan ik altijd in mijn hoofd had!" 

Quote

Ik kijk zelf echt met verwondering terug op alles. Ik wilde gewoon een beetje saxofoon spelen met mijn vader, dit had ik allemaal nooit kunnen dromen! 

Candy Dulfer

Dijzondere theatershow ‘More Sax, Candy & Rock 'n Roll’ start volgende week vrijdag, in het Zaantheater in Zaandam. De theatershow is t/m 1 april, exclusief door het hele land. Informatie en tickets vind je via www.candydulfer.nl