Fragment

Darlyn in de studio over hun nieuwe single 'Hey Mama Hey'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Darlyn in de studio over hun nieuwe single 'Hey Mama Hey'!

In de studio schoven muzikale gasten zangeres Diwa Meijman en gitarist Wessel Herbschleb aan. Zij maken onderdeel uit van de band 'Darlyn'. De Rootspopband brak in 2016 door en staan veel op festivals en in clubs. Diwa had meteen mooi nieuws: in november verwacht het stel hun eerste kindje! 'Dit besluit is in Coronatijd gemaakt. Het is spannend om als jonge artiest moeder te worden, maar ik voel dat dit juist het goede moment is'. 

Tijdens de pandemie heeft het stel ook wat thuisconcerten gedaan, maar dat beviel niet erg. 'Live spelen blijft het mooist. En Darlyn blijft een échte liveband!' Afgelopen voorjaar was de allereerste clubtour voor Darlyn. 'Dat paste zó goed bij ons, het was magisch!' Ze speelden bijvoorbeeld in Tivoli, Effenaar, Rotown en Paradiso. En dit jaar staan ze ook op het grote podium van de Zwarte Cross! 

In 2016 brak de band door met het nummer 'Stepping Stone'. Dit nummer ging viral, tot Amerika aan toe.  Daarna kwamen ze bij De Wereld Draait Door. Veel nieuwe muziek volgde, maar de band neemt vooral de tijd en overhaasten niets. In de nieuwe single 'Hey Mama Hey' gaat Diwa in gesprek met haar moeder. ‘Als moeder draag je altijd de rol om voor je kind te zorgen, maar in dit nummer vertel ik dat de rollen ook omgedraaid mogen zijn’. 

Quote

'Hey Mama Hey' is een ode aan mijn eigen moeder' 

Diwa Meijman, zangeres van Darlyn