Fragment

Nieuwe muziek voor Handsome Poets!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nieuwe muziek voor Handsome Poets!

De Nederlandse band Handsome Poets maakten al hits als ‘Dance, the War is Over’, ‘Sky On Fire’ en ‘Make It Better’ en wonnen vele prijzen en stonden op vele festivals. En nu is er nieuwe muziek! Zanger Tim van Esch vertelde er enthousiast over tijdens Lunch Lekker. 

De nieuwe single ‘To All My Friends’ staat op de nieuwe EP ‘Take A Deep Breath’. "We vinden het heel tof dat het op plaat uitkomt! Mooi om te zien hoe zo'n vinylplaat wordt gemaakt en om daarna in je handen te krijgen, dat is bijzonder!" 

Quote

In de Corona periode hadden we erg zin om alle vrienden te zien, daar gaat dit nummer over! 

Tim van Esch

De basis voor de EP is gelegd tijdens de Corona periode, toen Tim en gitarist Erik meer dan 100 middelbare scholen langs gingen om op te treden en te vertellen over inspiratie. "Alle theaters waren dicht, dus kwam dit plan om tieners enthousiast te maken. We gingen van Maastricht tot Groningen en sliepen veel in hotels. Door die schoolvoorstellingen zagen wij elkaar vaker en in de hotels zijn de ideeën voor de liedjes voor dit album ontstaan". 

De band komt met een theatershow en er komen aan het einde van het jaar optredens aan om het nieuwe album van Handsome Poets te vieren.