Fragment

Danny Vera over zijn nieuwe single 'Like It Always Was'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Danny Vera over zijn nieuwe single 'Like It Always Was'

De nieuwe single van Danny Vera heet ‘Like It Always Was' en is net als bij 'Roller Coaster' in één keer opgenomen, zonder aanpassingen of autotune. Tijdens Lunch Lekker vertelde Danny erover, en hij had meer leuk nieuws! 

'Like It Always Was' is de eerste single van het aankomende album van Danny Vera. "Ik ben blij dat alles goed gaat met de muziek, maar ik heb de afgelopen periode ook juist heel erg van onze dochter genoten. Ik heb zelfs het nieuwe album in de Schouwburg in Middelburg opgenomen, zodat ik lekker dichtbij huis was". 

Vanmorgen ging de ticketverkoop voor zijn 'Beggin' For Trouble Tour' van start, waarin hij drie shows geeft vanaf een podium in het midden van de zaal. "De shows waren binnen een kwartier uitverkocht, ongelooflijk! Er komen nu dus nog drie extra shows aan. Dat zijn dan zalen waarbij het goed mogelijk is waarbij ik in het midden van de zaal sta". 

Quote

Barry Hay riep nadat ik het idee voor het optreden in het midden van de zaal vertelde tegen mij: 'You're beggin' For Trouble'! Het is inderdaad niet makkelijk, maar ik vind het juist bijzonder en het publiek ervaart de liedjes heel anders! 

Danny Vera 

Houd www.dannyvera.com in de gaten voor de extra shows voor deze 'Beggin' For Trouble Tour' en voor tickets voor de show op 13 oktober in de Ziggo Dome.