Fragment

Rosemary's Sons in de studio over hun comeback!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Rosemary's Sons in de studio over hun comeback!

Na een sabbatical van ruim 10 jaar zijn ze terug van weggeweest: Rosemary’s Sons! 

Zanger Martijn Hagens en drummer Bart Herber schoven gezellig aan om alles te vertellen over hun nieuwe single ‘Come As The Rain’. Rosemary's Sons werd in 1998 opgericht door een stel jeugdvrienden en de mannen deelden de jaren erop het podium met o.a. Bon Jovi, Bryan Adams, De Dijk, Krezip en Ilse DeLange. Na 3 albums stopte de band uit Breda in 2010, maar "de passie voor muziek schrijven zit gewoon in onze genen". Martijn en Bart zijn toevalligerwijs ook nog eens buren geworden een paar jaar geleden. 'Samen muziek maken is daardoor nóg makkelijker, en het gevolg was dat Rosemary's Sons nu weer terug is!" 

Quote

'De passie voor muziek blijft altijd!' 

Martijn Hagens - Rosemary's Sons


'
Come As The Rain' gaat over een persoon die in de greep is van zijn geliefde. "Zij bepaalt wanneer ze bij hem langskomt en weer vertrekt, zoals de regen komt en gaat. Zij heeft de touwtjes dus in handen". Het is de eerste single van het nieuwe aankomende album ‘Take The Day, Own The Night’, waarvan de komende tijd elke maand op Spotify een albumtrack wordt geplaatst. 

Rosemary’s Sons stond drie keer op Lowlands en ook op festivals als Bospop, Paaspop en Indian Summer. In september staan de mannen na hun comeback op het podium van het festival Breda Barst.