Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Kovacs

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Kovacs

Het nieuwe album 'Child Of Sin' van Kovacs is uit! Een mooie gelegenheid om haar in de studio uit te nodigen voor een broodje en een gezellig gesprek!

Na een wat rustigere periode door corona was het voor Sharon Kovacs tijd voor nieuwe muziek! Het eindresultaat is een album met 10 hele persoonlijke nummers. Naar eigen zeggen maakt Sharon genoeg mee en had ze dus voldoende inspiratie voor nieuwe tracks.

Video niet beschikbaar

Quote

Dit album maken was wel de grootste bevalling tot nu toe

Sharon Kovacs over haar nieuwe album 'Child Of Sin'

Tijdens de coronaperiode is Sharon zich op andere dingen gaan storten. Ze maakt zelfportretten en ze woont tegenwoordig op een kippenboerderij. Verder was het tijd voor een frisse wind. Een nieuwe platenmaatschappij en een nieuwe manager.

Op het nieuwe album van Kovacs staat ook een duet met Till Lindemann! Hij is de frontman van de Duitse metalband Rammstein. Ook in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië is de muziek van Kovacs erg populair. Vorig jaar trad ze daar al in meerdere steden op!

Video niet beschikbaar

De agenda voor dit nieuwe jaar is zich ook al langzaam aan het vullen. Er staan al optredens ingepland voor Parijs en Londen. Ook wordt er nagedacht over nieuwe optredens, maar daar is nog weinig over bekend.

Video niet beschikbaar