Fragment

Nielson over zijn nieuwe single 'Moeilijk'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nielson over zijn nieuwe single 'Moeilijk'

Nielson vierde afgelopen jaar zijn 10-jarig jubileum. Dat deed hij onder andere met een uitgebreide tour, die hij begon in zijn geboorteplaats Dordrecht en afsloot in Koninklijk Theater Carré. 
"Het was echt magisch, mijn eerste keer Carré. Ik hoop er nog velen volgen! En een eigen show in de ZiggoDome staat natuurlijk nog hoog op mijn lijstje". Dit jaar staat hij in ieder geval op het podium van Openluchttheater Caprera en hij treedt op zondag 18 juli op tijdens Pinkpop! 

Nielson kijkt terug op een emotionele tijd, waar hij tijdens Lunch Lekker kort met Daniel over sprak. "Ik ben weer op de rit en het gaat weer goed met mij. Hanna en ik zijn nog steeds samen en nog aan het uitzoeken of we er samen uit kunnen komen. En ons leven staat gelukkig niet op pauze!" 

Quote

"Pinkpop staat dus al 10 jaar op mijn verlanglijst, nu werd ik eindelijk gebeld! Als je Nederlandstalige muziek maakt wil je daar staan". 

Nielson

Zijn nieuwe single heet 'Moeilijk' en als cadeautje voor het lange wachten brengt Nielson meteen het extra nummer 'Blus Me' uit. "Dit is echt een voorproefje, wat je kunt verwachten van het album dat aan het einde van het jaar uitkomt".