Fragment

Karin Bloemen viert haar 40-jarig jubileum!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Karin Bloemen viert haar 40-jarig jubileum!

Al 40 jaar staat ze op het podium: duizendpoot Karin Bloemen! En dat viert ze met een bijzondere show samen met het Metropole Orkest. "Het zijn de meest inhoudelijke liedjes, en die zijn ook snel zwaar emotioneel. Samen met het Metropole maakt het de liedjes echt schitterend! Ik wil de muzikanten en schrijvers van deze prachtige liedjes in de show eren!" 

In haar boek ‘Met Vlag & Wimpers’ blikt ze terug op haar carrière tot nu toe. Karin schrijft ook over een faillissement, het overlijden van haar zussen en haar burnout.  Maar humor blijft altijd erg belangrijk in het leven van Karin. "Het een kan niet zonder het andere, succes bestaat niet. Het is altijd vallen en weer opstaan en vooral hard werken! En de lach bevrijd de ziel en de pijn. Daarom sta ik graag op het toneel om mensen te laten lachen!" 

Quote

"Je hebt als jong meisje een droom, maar je weet niet of dat op je pad komt. Ik dacht in 1981 dat de hoofdrol in een musical het hoogst haalbare was. Maar daarna begon het pas echt! 

Karin Bloemen

‘Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes’, tickets vind je via www.mo.nl/karinbloemen. O.a. voor de show in Theater aan het Vrijthof in Maastricht zijn nog tickets beschikbaar.