Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Do!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Do!

De lunchgast die aanschoof bij Lunch Lekker deze woensdag was niemand minder dan Dominique Rijpma van Hulst, ook wel beter bekend als Do! Ze kwam onder andere vertellen over haar nieuwe single: 'Leef je in mij'. 

Do geeft aan dat -ondanks dat het lijkt alsof ze wat minder heeft gedaan- ze wel bezig is geweest. Alleen wat minder via de commerciële route. Zo heeft ze de afgelopen jaren singles uitgebracht en naar eigen zeggen leuke samenwerkingen gehad.

Video niet beschikbaar

Quote

Het blijft geweldig om te merken dat mensen geraakt kunnen zijn, kunnen genieten en feest vieren, op jouw liedjes. 

Do

Vroeger was Dominique veel bezig met tennis, maar binnen de muziek brak ze door en heeft ze veel prijzen gewonnen. Zo is 'Heaven' in 2004 in Los Angeles onderscheiden met een BMI Pop Award. Haar succes ging erg snel toen ze behoorlijk jong was, dat nam de nodige druk met zich mee. Sindsdien is er extreem veel gebeurd in haar carrière, zegt ze. Do heeft bovendien modellenwerk gedaan en is ook als jurylid op tv verschenen. Toch blijft ze, zegt ze, altijd zangeres.

Video niet beschikbaar

Quote

Het is bijzonder als je een liedje dat al is uitgebracht, eigen kan maken. Dat heeft mijn carrière gemaakt!

Do

Tijdens de Dutch Design Week treedt ze bovendien met haar band op aan de langste tafel ter wereld waar 200 mensen aan kunnen dineren. Ontworpen door Piet Hein Eik. 27 oktober gaat dat plaatsvinden.

De nieuwe single van Do: 'Leef je in mij' gaat over het vinden van troost nadat je een dierbare bent verloren. Het is geschreven voor November 2 Remember, een serie herinneringsavonden voor mensen die hun dierbaren middels herinneringen in leven willen houden.

Video niet beschikbaar

Quote

Het is mooi om juist het leven te vieren, hoe moeilijk het soms ook is

Do