Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Tim Akkerman

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Tim Akkerman

Tim Akkerman is de muzikale lunchgast van vandaag. Fijn dat hij langs kon komen, want Tim is momenteel veel op reis. Zo is hij net terug uit Zuid-Afrika, waar hij een optreden mocht geven en eerder reisde hij al af naar Nashville om nieuwe liedjes te schrijven.

Eerder ging hij op tour door Nederland. En het leuke is…. De crew profiteerde goed van de kookkunsten van Tim, want hij maakte voor iedere show een maaltijd voor alle medewerkers die hun medewerking verleende aan de show.

In de show blikten we met Tim terug op zijn bijzondere optreden in Zuid-Afrika! Deze gig smaakte naar meer en dus bestaat er een kans dat hij er zeker nog een keer terug gaat keren voor meerdere optredens.

Vervolgens was The Road in de show te horen. Dit nummer gaat over het pad dat we allemaal in ons leven afleggen. Het maakt niet uit hoe je went of keert, het zal altijd je levenspad blijven. Het nummer ontstond ooit in de studio van Jochem Fluitsma.

Tim heeft samen met zijn vaste gitarist Evert Zeevalkink dit nummer uitgebracht. Evert zit in de vaste band van Tim, The Ivy League. Maar voor deze single heeft hij zijn andere project ‘Everything We’re Not’ van de plank gehaald. Uiteindelijk is het de bedoeling dat hij ook met verschillende artiesten onder die naam liedjes uit zal gaan brengen.

Zijn nieuwe single heet ‘Now I Know’ gaat over de 7-jarige cyclus in je leven. Om de 7 jaar veranderd je leven en daar gaat dit nummer dan ook over!