Fragment

Olivier Richters is te zien in de nieuwe Indiana Jones film!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Olivier Richters is te zien in de nieuwe Indiana Jones film!

2 meter 18 lang en 155 kilo zwaar is Olivier Richters. En dus draagt hij terecht de bijnaam 'The Dutch Giant'. Inmiddels is Olivier ook in het buitenland opgevallen en speelde hij al in meerdere grote films een rol. 

Vandaag gaat de nieuwe Indiana Jones film in premiere. In 'The Dial Of Destiny' speelt Olivier de rol van Hauke, één van de handlangers van de schurk uit de film. En dus stond hij maandenlang op de set met Harrison Ford en Mads Mikkelsen.

Mooie reden om Olivier aan de tand te voelen over deze bijzondere samenwerking met de grootste filmsterren! Hij hing dan ook aan de lijn bij Daniël Dekker in de muzikale lunch van vandaag. "Het is misschien wel de grootste film van de komende tien jaar, ik vind het een eer dat ik hier een rol in mag spelen. Mijn vader keek vroeger al als tiener naar de Indiana Jones films, nu kijkt er weer een nieuwe generatie naar deze nieuwe film". 

Quote

Het was een hele leuke eerste ontmoeting en ik heb tijdens alle gesprekken met Harrison Ford veel van hem geleerd. 

Olivier Richters
Quote

Het was heel gek om tegen een 79-jarige Harisson Ford te vechten, het ging zelfs een keer mis waarbij ik hem een tik gaf tijdens de scene!  

Olivier Richters