Fragment

Lakshmi & Iris Hond over de single 'Sterker Aan Jouw Zij'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lakshmi & Iris Hond over de single 'Sterker Aan Jouw Zij'

Vandaag schoof er een gelegenheidsduo aan voor de muzikale lunch. LAKSHMI en Iris Hond aten gezellig een broodje mee.

Gisteren brachten ze het nummer ten gehore tijdens de première van de nieuwe familiefilm ‘De Magie Van Valentijn’ in Tuschinski Amsterdam.
Een bijzondere korte film van slechts 20 minuten die het echte verhaal achter Valentijnsdag verteld.

Video niet beschikbaar

De film is gemaakt door de onafhankelijke stichting ‘Het Grote Verhaal’. Zij hebben als doel om de verhalen uit de joods-christelijke traditie op een eigentijdse wijze aan jongere generaties te presenteren. Volgens de stichting is het belangrijk dat nieuwe generaties hier kennis mee maken zodat ze veel westerse kunst, muziek, taal en cultuur beter kunnen begrijpen.

Quote

Wij zijn allebei ‘water- en hoekjesmensen’. \u2028Iris Hond over de connectie met Lakshmi

Iris Hond over de connectie met Lakshmi

Video niet beschikbaar

Lakshmi en Iris liepen elkaar voor het eerst tegen het lijf tijdens ‘De Avond van de Filmmuziek’ in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Daar ontstond hun contact vrij natuurlijk en besloten ze ook muzikaal de samenwerking aan te gaan en nummers te gaan schrijven.
De film ‘De Magie van Valentijn’, waar deze soundtrack voor is gemaakt gaat over vriendschap en elkaar iets gunnen. Dat was dan ook de basis voor de tekst en melodie van ‘Sterker Aan Jouw Zij’.

Quote

‘We houden allebei niet van houten bestek’.\u2028

Lakshmi over de connectie met Iris Hond

Video niet beschikbaar

Als het aan het duo ‘Water In The Corner’ ligt blijft het hier niet bij. Er liggen al wat ideeën op de plank die de komende tijd uitgerold zullen gaan worden. Het eerste resultaat is dit schitterende liedje ‘Sterker Aan Jouw Zij’.