Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Bibi Breijman over haar nieuwe album 'Luchtkasteel'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Bibi Breijman over haar nieuwe album 'Luchtkasteel'

De muzikale lunchtafel is vandaag gedekt voor Bibi Breijman. Zij brak ooit door dankzij het programma 'Oh Oh Cherso', heeft momenteel een relatie met zanger Waylon en is zich nu aan het focussen op een eigen carrière als zangeres. Haar debuutalbum 'Luchtkasteel' is uit. Mooie reden om haar uit te nodigen bij Lunch Lekker.

Video niet beschikbaar

Op 3 November verschijnt een dubbelboek van Bibi. Het ene boek 'Luchtkasteel' gaat over poëzie en de diepere betekenis van de teksten van de nummers die ze nu op haar album heeft gezet. Het andere boek heet 'Ik Ben Bibi'. In dit boek is haar levensverhaal te lezen en ook hoe ze is omgegaan met de pittige periode die nu achter haar ligt.

Video niet beschikbaar

Quote

Het boek is in eigen beheer uitgebracht omdat uitgevers riepen dat poëzie niet zou verkopen!

Bibi Breijman over haar nieuwe dubbelboek

Bibi deed ooit mee aan het televisieprogramma 'It Takes Two'. Zij won het programma en leerde daar Waylon kennen, haar toenmalige coach. Inmiddels hebben ze al jaren een relatie en zijn ze de gelukkige ouders van dochter Teddy en zoon Chester. Winnen is Bibi zeker goed in, want ze won ook het programma 'Het Perfecte Plaatje'.

Video niet beschikbaar

Het nieuwe album 'Luchtkasteel' is uit met daarop liedjes die Bibi naar eigen zeggen heeft geschreven om de tijd van onzekerheid en vooroordelen achter zich te laten. Het nummer 'Niemand' is daar het perfecte voorbeeld van.