Fragment

Lammert de Bruin wil grootste Elvis museum in Bredase Graceland vestigen!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lammert de Bruin wil grootste Elvis museum in Bredase Graceland vestigen!

Als het aan journalist Lammert de Bruin ligt komt het grootste Elvis-museum van Europa in Breda te staan! Daar staat een replica van het beroemde huis op Graceland, en dit gebouw staat nu te koop.  Tijdens Lunch Lekker vertelde Lammert over zijn plannen. 

En Lammert vertelde over zijn grote Elvis-verzameling, hij is namelijk groot fan van The King. Hij heeft zélfs wat DNA van Elvis in zijn bezit... "Ik heb een bijbel die van Elvis is geweest, een dekbed waaronder hij heeft geslapen, vloerbedekking en zelfs een haarlok van Elvis!" 

Lammert zou graag een groot Elvis-museum in het replica gebouw van Elvis zijn beroemde Graceland huis in Breda vestigen. "Dit is natuurlijk een perfecte kans om daar een Elvis en Tom Coronel Parker museum te vestigen. Deze manager van Elvis is zelfs geboren in Breda! 

Quote

Ik wil ook de beroemde Jungle Room nabouwen, inclusief de waterval. Daar zijn ook de laatste nummers van Elvis opgenomen. 

Lammert de Bruin

Het gebouw staat voor zo'n 2,5 miljoen euro te koop op Funda. "Ik wil eerst een gesprek met de wethouder in Breda, om het bestemmingsplan te bespreken. Daarna ga ik geld inzamelen om dit voor elkaar te krijgen. Ik hoop uiteindelijk binnen twee jaar het museum te kunnen openen!