Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Tim Dawn!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Tim Dawn!

Woensdagmiddag sprak Daniël Dekker Tim Dawn live in de studio. Hij heeft een nieuwe single uitgebracht: 'Plan B'. Het nummer komt uit na een jaar zonder nieuwe releases van Tim. Hij geeft zelf ook aan dat zijn vorige jaar qua muziek rustig was, maar dit jaar goed begint met nieuwe muziek. Ondanks de muzikale rust was afgelopen jaar privé wel bijzonder: Tim vroeg zijn vriendin ten huwelijk!

Video niet beschikbaar

Tim heeft eind 2020 'To Love Somebody' van Bee Gees opnieuw opgenomen en deze single werd onverwacht een grote hit. Het nummer is zelfs in een reclame van een grote supermarktketen gebruikt. 

Video niet beschikbaar

Quote

Je vraagt je af of je na zo'n succes meer van dezelfde muziek moet maken, maar ik heb er toch voor gekozen de muziek erna nog meer mijn eigen sausje te geven.

Tim Dawn

Tim woont zelf op een kinderboerderij in hartje Utrecht, zijn single 'Plan B' is dan ook voor een soort metafoor voor alle dieren die daar toch ook een soort tweede keuze zijn. In de videoclip van 'Plan B' bevindt Tim zich ook in een asiel , afwachtend of hij geadopteerd wordt. 

Video niet beschikbaar