Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Frank Boeijen

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Frank Boeijen

Zijn levensverhaal vertellen aan de hand van grote gebeurtenissen. Zo noemt Frank Boeijen zijn projecten 'Icarus' en 'Phoenix'. Hij kwam er vandaag alles over vertellen in onze muzikale lunch.

Ook is hij komende donderdag in het teken van zijn theatertour te zien in België. Vanaf Maart tourt hij vervolgens langs de theaters in ons eigen land met een enorm persoonlijke show waarin hij nieuwe nummers ten gehore brengt, maar uiteraard ook zijn succesvolle grote hits.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Morgen vindt de Giro 555 actie plaats voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook Frank zal muzikaal zijn steentje bijdragen door het nummer 'Stil' ten gehore te brengen.

Eerder sprak hij met Sinan Can over de getroffen regio in Oost-Turkije. Dankzij deze ontmoeting en de bijbehorende verhalen weet Frank inmiddels als geen ander hoe hard de hulp daar nu nodig is.

Video niet beschikbaar

Goed nieuws voor de fans van Frank Boeijen! Want na de theatertour in het voorjaar zal hij traditioneel in het najaar weer een clubtour door Nederland gaan doen!

Het gesprek eindigde met een stukje van het nummer 'Stil' dat Frank dus morgen zal gaan zingen tijdens de Giro 555 actie voor Turkije en Syrië

Video niet beschikbaar