Fragment

Sophia Mason over haar nieuwe single 'Slapen In De Regen'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sophia Mason over haar nieuwe single 'Slapen In De Regen'

Zangeres én danseres Sophia Mason was de lunchgast! Ze kwam vertellen over haar nieuwe single 'Slapen in de Regen'. 

Bij het nummer hoort een prachtige videoclip, waarvoor Sophia de regie én uiteraard de choreografie zelf deed. Dertig bevriende dansers doen mee aan de videoclip. Voor Sophia heel belangrijk, want voor haar blijft de dansscene een mooie community en dansers worden vaak ondergewaardeerd. 'En dat terwijl het overal wordt ingezet. Deze mensen werken keihard en zijn mega gedisciplineerd, en moeten fysiek en mentaal altijd alles geven!'. 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik wil dans echt prominent maken en uitlichten!

Sophia Mason

Haar vorige single 'Jij Kent Mij Beter' is geschreven voor haar vriend Rolf. 'In een periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Ik durfde in die tijd ook niet meer graag het podium op, maar Rolf bleef mij pushen. Hij wist precies wat ik nodig had!'. 

Video niet beschikbaar

Ook 'Slapen in de Regen' heeft een mooie boodschap. Het gaat om angst en ongerustheid. 'Als het doek opgaat en je het publiek ziet: je raakt eerst in paniek, maar daar haal je daarna juist je kracht uit. Je kunt de blikken voelen als oordeel, maar halverwege bedenk ik juist dat de blikken mij kracht en energie geeft. 

Video niet beschikbaar