Fragment

Kimberly Fransens over haar nieuwe single 'Geef Mij Maar De Helft'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Kimberly Fransens over haar nieuwe single 'Geef Mij Maar De Helft'

Kimberly schoof aan als lunchgast tijdens Lunch Lekker! Ze is nét terug van Balie, waar ze een paar dagen met haar vriend Julian Jordan was. Hij is DJ, en af en toe reist Kimberly met hem mee als hij een draaiklus heeft. 

Kimberly maakt covers op haar eigen YouTube kanaal, de nieuwste covers die zij geplaatst heeft zijn een nieuwe versie van ‘Vlieg Met Me Mee’, van Trijntje Oosterhuis en ‘Shallow’ van Lady Gaga. Die laatste is ondertussen ruim 3,5 miljoen keer bekeken! Maar ze maakt ook haar eigen muziek, bijvoorbeeld 'We Komen Er Wel Uit' die eerder MAXI-single op Radio 5 was. 

Kimberly is ook druk op Instagram en ze heef ook een succesvol TikTok account. Daar plaatst ze veel filmpjes waarop ze zingt, veel van deze posts worden door ruim een miljoen mensen bekeken! Daniel kreeg meteen een korte TikTok cursus... 

Haar nieuwe single 'Geef Mij Maar De Helft' is een persoonlijk nummer, want ze schreef het voor haar moeder. 'Mijn moeder is altijd met ons bezig en zorgt veel voor ons. Maar het is ook tijd dat ze aan zichzelf denkt. Mam, ga eens leven!' Het is dus een bijzonder liedje voor iedereen die soms zichzelf vergeet in het klaarstaan en zorgen voor anderen.