Fragment

Jaap Reesema in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jaap Reesema in de studio!

De muzikale gast van de start van deze nieuwe week was Jaap Reesema! Hij heeft het nummer ‘Grijs’ van Nielson in een geweldige nieuwe versie uitgebracht, in het voorjaar van 2023 gaat hij op clubtour en er komt een album aan! 

Het ging uiteraard ook over het programma Beste Zangers, waarvoor hij ook een podcast heeft gemaakt. 'Zo leuk om na afloop verder te praten, daar komen de mooiste verhalen uit. Juist als de camera niet aanstaat komen de verhalen, de artiesten voelen zich dan veel vrijer'. 

Jaap Reesema doet samen met Stef Bos mee aan het nieuwe seizoen van het Tv-programma 'Liefde voor Muziek', de Vlaamse versie van Beste Zangers. Voor de deelname aan Beste Zangers vindt Jaap dat hij achteraf gezien meer had moeten genieten. 'Ik was te perfectionistisch tijdens de opname!'  

Quote

Dat ik nu met mijn eigen liedjes kaarten verkoop voor een eigen show, dat vind ik heel spannend!  

Jaap Reesema

Komend voorjaar komt er een clubtour aan voor Jaap! Tijdens de tour 'Als Je Voor Me Staat' zingt hij zijn hits, maar ook nieuwe muziek. 'Mijn deelname aan Beste Zangers heeft echt geholpen: veel shows zijn al uitverkocht en er zijn zelfs extra optredens bijgekomen'. Kijk op Jaapreesema.nl voor de tourlijst en tickets. 

Quote

'Kleine Presidentje' heb ik samen met mijn zoontje Muck geschreven. Hij is heel trots op dit liedje, op zijn school wordt dit veel gezongen!

Jaap Reesema

Het nummer 'Grijs' is geschreven en uitgebracht door Nielson, onder zijn eigen naam Niels Littooij. Hij schreef het nummer in een periode van rouw, nadat zijn goede vriend en neef Nathan aan leukemie overleed. Jaap noemt 'Grijs' het allerpuurste liedje. 'Ik had meteen gezegd dat ik zoveel voor dit liedje voelde, ik was echt dolgelukkig dat ik het nummer mocht zingen. Nielson heeft mij laten weten dat hij heel blij is dat het nummer nu zo succesvol is, dat vind ik bijzonder'.