Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Marco Schuitmaker

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Marco Schuitmaker

Vandaag hadden we bij Lunch Lekker Marco Schuitmaker over de vloer! Daniël Dekker sprak hem over het concert dat hij gaat geven in de Gelredome in Arnhem en heeft zijn nieuwe single meegenomen: ‘Schaam Je Voor Je Tranen Niet’.

Een eigen concert was een langgekoesterde wens van Marco. Inmiddels zijn er al duizenden kaarten verkocht, terwijl de verkoop vanochtend van start ging... Gastartiesten zijn Donnie, Jan Smit en de Outsiders. 'Dit zijn de drie waar hij het meest mee heeft samengewerkt', zegt Marco.

Quote

Wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is: is letterlijk een jongensdroom.

Marco Schuitmaker

Zijn hit 'Engelbewaarder' is inmiddels meer dan 53 miljoen keer gestreamd op Spotify. De teller van de videoclip staat inmiddels op 13 miljoen. Bovendien won Marco begin deze maand een Edison Pop in de categorie Hollands.

'Schaam Je Voor Je Tranen Niet'. Zo heeft de nieuwe single van Marco. Het is een liedje van Arne Jansen, Marco vond het nummer altijd al mooi. Hij zegt dat als je ergens emotioneel over bent dat je dat mag laten zien.

Quote

Er komt nog van alles aan, en daar ben ik zo trots op! Ik kan niet wachten met het delen van alles waar ik mee bezig ben.

Marco Schuitmaker

Luister hier het hele gesprek terug!